Tilmelding

Thank you! Your submission has been received!
Hov, der gik noget galt

Inspirationswebinar – tips og inspiration

Udviklingen går hurtigt, og der kommer hele tiden nye muligheder i Dynamics 365 Business Central. På vores inspirationswebinarer kan du løbende holde dig godt opdateret med gode tips, og hvad der sker af nye muligheder i og omkring Dynamics 365 Business Central.

Inspirationswebinar holder dig godt opdateret med:

  • Hvilke muligheder der er i Dynamic 365 Business Central
  • Tips om smarte funktioner i Dynamic 365 Business Central
  • De mest brugte apps til Dynamic 365 Business Central
  • Nye opdateringer til Dynamic 365 Business Central
  • Vigtige nyheder fra Microsoft

Inspirationswebinar er kun for brugere af Vidensportalen, som en del af Serviceplan 365 abonnement. Du kan prøve det gratis i 30 dage – klik her.  

Inspirationswebinaret er hver torsdag kl. 13.00 – 13.30

Inspirationswebinar
”Jeg kan varmt anbefale andre at deltage i disse inspirationswebinarer og prioriterer selv at sætte tid af til det hver torsdag. Jeg får løbende inspiration til at anvende funktioner i Business Central, som jeg ikke kendte. Det har også givet mig små praktiske tips, der har gjort de daglige rutiner lidt lettere. Derudover får jeg god information om ændringer, når der kommer nye opdateringer til Business Central.”
Torben Villumsen - Villumsen Consulting
Torben Villumsen
Adm. direktør/konsulent, Villumsen Consulting ApS

Kommende inspirationswebinarer 2023

På webinaret vil du få tips til, hvad en pengestrømsanalyse i Business Central er, og hvordan du kan bruge den til at styre din virksomheds likviditet.

Du vil få vist, hvordan du kan bygge en pengestrømskontoplan op, og hvordan du efterfølgende kan analysere din likviditet ud fra den. En pengestrømsanalyse kan netop give dig et godt overblik over firmaets indbetalinger og udbetalinger.

Se hvordan du kan bygge en mailskabelon som du bruger ved afsendelse. Du kan have en mailskabelon pr dokument, fx en skabelon til faktura og en anden mailskabelon til kreditnota osv.

Hvem kan deltage i inspirationswebinar?

Inspirationswebinarerne er for dig, som gerne løbende vil holdes godt opdateret om tips og nye muligheder, der kommer i og omkring Dynamics 365 Business Central. 

Inspirationswebinar er kun for brugere af Vidensportalen, som en del af Serviceplan365 abonnement

Vil du gerne have træning i at arbejde i Dynamics 365 Business Central, så tag et kig på vores træningswebinarer